×
BUGS/FEEDBACK
We have had some reports of users encountering some problems completing there profiles. If you discover any bugs/problems please click the FEEDBACK button with a description of your problem so we can help improve the system for all. We also encourage suggestions for improvements or any other feedback

Informatieve en emotionele ondersteuning...

... aan ouders/verzorgers van een kind met
een beperking.

Wat is Parent2Parent?

Wij beiden informatieve en emotionele ondersteuning aan ouders/verzorgers van een kind met een beperking. We ontwikkelen een landelijk laagdrempelig netwerk en kunnen vraagouders matchen met supportouders.

P2P brengt ouders en/of familieleden van kinderen met speciale vragen aan de ene kant en ervaringsdeskundige supportouders aan de andere kant met elkaar in contact. Dit gebeurt op een één-op-één basis, afhankelijk van de vragen, behoeften of zorgen die aan de orde zijn. De onderwerpen kunnen variëren van een praktische of meer emotionele vragen.

De P2P-coördinator bekijkt de aanvragen en maakt op basis van de mogelijkheden van de supportouders een match tussen vraagouder en supportouder.

De supportouder neemt het initiatief tot contact, waarbij de vraagouder aan kan geven wanneer het goed uitkomt. In maximaal vier tot vijf telefonische contactmomenten krijgt de vraagouder uitgebreid de ruimte om zijn of haar verhaal te delen, vragen te stellen en te leren van de ervaringen van de ander.

Meld je direct aan.

vraagouder

Stel direct je vraag

Maak een profiel aan en wij gaan zoeken naar de beste match met een ervaringsdeskundige.

Stel je vraag
supportouder

Word supportouder

Laat je e-mail adres achter zodat wij contact met je op kunnen nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Subscribe to: Supportouders kandidaten

Blijf op de hoogte

We werken er hard aan om u via deze site met elkaar in contact te kunnen brengen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Vul dan uw e-mail adres in en ontvang een periodieke update.

Subscribe to: P2P Nieuwsbrief

© Parent2Parent.nl 2017 | Designed by Design Effects