×
BUGS/FEEDBACK
We have had some reports of users encountering some problems completing there profiles. If you discover any bugs/problems please click the FEEDBACK button with a description of your problem so we can help improve the system for all. We also encourage suggestions for improvements or any other feedback

Waardevolle match tussen vraag- en supportouder...

... gemaakt door de projectcoördinator op
basis van vraag en ervaring.

Hoe werkt Parent2Parent?

Als vraagouders kun je vragen stellen aan ervaringsdeskundige, opgeleide supportouders. De match van vraagouder met supportouder wordt gemaakt door de coördinator op basis van jouw vraag en de mogelijkheden van de supportouder.

Aanmelding

Vraagouder

Elke ouder van een kind met een beperking kan zich via de P2P-website aanmelden. Steun krijgen van mensen die ’weten wat het is’ blijkt enorm belangrijk wanneer je hoort dat je kind een beperking heeft. Maar ook later in het verwerkingsproces, of wanneer je dreigt te verdwalen in zorgland, is het fijn een collega-ouder, die de weg weet, een eindje met je meeloopt.

In het aanmeldingsformulier kun je aangeven waarover je met een supportouder van gedachten wil wisselen. Misschien heb je een dringende vraag, wil je meer informatie over de specifieke handicap/beperking van je kind, of heb je behoefte aan een luisterend oor. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie en start van het project. Onderaan de home pagina kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Supportouder

Supportouders zijn ouders die zelf een kind met een beperking hebben. Zij zetten hun kennis en ervaring graag in voor ouders die nog veel vragen hebben en behoefte hebben aan een steuntje in de rug.

Wil je weten of jij, nadat je onze training hebt gevolgd, andere ouders kunt gaan ondersteunen? Meld je dan aan met behulp van de button onder aan de home pagina. Onze coördinator neemt dan contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Matching

Zowel de vraag-als de supportouders melden zich aan door middel van een online formulier. Beiden hebben contact met de coördinator van P2P.

De vraagouder geeft op het formulier zijn vraag aan. De informatie op het formulier wordt veilig bewaard en kan alleen door de coördinator gezien worden.

De coördinator heeft zowel gegevens van de vraag-als de supportouders nodig om een match te kunnen maken.

Contact

De supportouder is betrokken en biedt emotionele steun, maar kan ook helpen bij het vinden van goede informatie. Binnen dit persoonlijke contact  word je als vraagouder gehoord en begrepen.

Je hebt als vraagouder ongeveer vier maal telefonisch contact met de supportouder. De supportouder zoekt  binnen 24 uur na de match telefonisch contact met jou. De volgende contacten kunnen verspreid zijn over de maanden erna. Belangrijk is of het moment van bellen bij beiden uitkomt.

Meld je direct aan.

vraagouder

Stel direct je vraag

Maak een profiel aan en wij gaan zoeken naar de beste match met een ervaringsdeskundige.

Stel je vraag
supportouder

Word supportouder

Laat je e-mail adres achter zodat wij contact met je op kunnen nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Subscribe to: Supportouders kandidaten

Blijf op de hoogte

We werken er hard aan om u via deze site met elkaar in contact te kunnen brengen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Vul dan uw e-mail adres in en ontvang een periodieke update.

Subscribe to: P2P Nieuwsbrief

© Parent2Parent.nl 2017 | Designed by Design Effects